OpenPlant

2D/3D komplex üzemtervezés

 

Az OpenPlant szoftvercsalád hatékony mérnöki megoldásokat kínál a komplex üzemtervezési és üzemeltetési projektek során. Intelligens 2D-s és 3D-s tervező eszközei megfelelnek a nyílt ISO 15926 szabványnak. Az OpenPlant szoftverei a csőhálózatok, épületgépészeti (HVAC) rendszerek és elektromos berendezések 3D-s tervezését nyitott adatmodellben valósítja meg, ezzel jelentősen felgyorsítva a szakterületek és munkacsoportok közötti együttműködést a tervezés, a kivitelezés, vagy az üzemeltetés bármely szakaszában.


TERMÉKEK


OpenPlant Modeler
Gyors, hatékony eszköz a 3D-s csőhálózatok, épületgépészeti (HVAC) rendszerek és elektromos berendezések tervezésére.

Támogatja az adatok felhőalapú megosztását a zökkenőmentesen integrálható a PlantSight-tal. Az interoperabilitás biztosítja, hogy az üzemtervezési adatok és az építési leszállítandó anyagok bármikor elérhetőek legyenek a projektcsapat tagjai számára, hogy gyorsan megtalálják, megoszthassák és felhasználhassák. Az együttműködési környezet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megnézzék, ellenőrizzék és frissítsék a modellösszetevőket.


OpenPlant PID
Az OpenPlant PID csővezetékek- és műszerdiagramok (P&ID) készítésének precíz, intelligens eszköze.

A szoftver használatával felgyorsítható az üzemtervezési folyamat.Növeli a termelékenységet és a biztonságot a működési rendszerekhez kapcsolódó P&ID-kel, amelyek pontosan tükrözik a felépített üzemet az ISO 15926 nyílt adatsémán keresztül.
A csővezeték-alkatrészek és más üzemi berendezések intelligens tervezési modellezésével jelentősen csökkenti a hibák számát.
Támogatja az adatok felhőalapú megosztását a zökkenőmentesen integrálható a PlantSight-tal.


OpenPlant Isometrics Manager
Intelligens izometrikus rajzok készítése akár több 3D-s forrásból

Az OpenPlant Isometrics Manager egy rugalmas, hatékony alkalmazás, amely az üzemtervező rendszerektől függetlenül fut, lehetővé téve izometriák gyors létrehozását és kezelését.

Automatikusan létrehoz egy intelligens fájlt, amely tartalmazza a grafikát és a kapcsolódó csővezetékadatokat. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy adatokat keressenek és lekérdezzenek ezekben a dokumentumokban anélkül, hogy hozzá kellene férniük az üzem tervezési modelljéhez.

Támogatja az adatok felhőalapú megosztását a zökkenőmentesen integrálható a PlantSight-tal.


OpenPlant Orthographics Manager
2D-s alaprajzok, metszetek automatikusan készítése a 3D-s modell alapján.

Az OpenPlant Orthographics Manager egyetlen felületet biztosít a különböző szakterületek, például a csővezetékek, berendezések, HVAC, kábeltálcák és szerkezeti megjegyzések kezeléséhez.

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy egyszerű konfigurációs beállítással automatikusan létrehozzák az egy/két vonalas rajzokat ugyanarra a modellre, lehetővé téve a vonalak megjelenítésének csőmérettel történő szabályozását.


OpenPlant Support Engineering

Csőmegfogások, berendezések felfüggesztésének tervezése 3D-s modellben a hozzá tartozó részletrajzokkal együtt.

Az OpenPlant Support Engineering biztosítja a felhasználók számára a támasztékok, felfüggesztések gyors és pontos elhelyezéséhez szükséges funkciókat. Támogatja automatikus helymeghatározók lehelyezését fix. távolságonként hosszú csővezetékeken vagy manuálisan meghatározott helyeken.

Az OpenPlant Support Engineering katalógus könyvtár használatával segíti és gyorsítja a támasztékok, felfüggesztések elhelyezését a modellben. A katalógus folyamatosan naprakészen tartja a szállítói specifikációkat, jelenleg több mint 22.000 támasztékot és támaszszerelvényt tartalmaz.

Az alkalmazás automatikusan létrehozza a részletes támaszték vagy felfüggesztési rajzokat és az anyagjegyzéket a modellből.


 

 

 

A képre kattintva termékismertető videót tekinthet meg.


Kapcsolódó oldalak:

OpenPlant Modeler

OpenPlant Modeler termékismertető
OpenPlant PID

OpenPlant PID termékismertető
OpenPlant Isometrics Manager

OpenPlant Isometrics Manager termékismertető
OpenPlant Orthographics Manager

OpenPlant Orthographics Manager termékismertető
OpenPlant Support Engineering

OpenPlant Support Engineering termékismertető

 

Videók:

Bentley Plant

 

Oktatóanyagok:

OpenPlant Modeler