Site Development WorkSuite szoftvercsomag

Víz- és csatornahálózati rendszerek tervezése és elemzése

 

A Site Development WorkSuite rendkívül kedvezményes áron hozzáférést biztosít a Bentley számos területfejlesztési, hidraulikai és hidrológiai szoftveréhez. A szoftvercsomag 1 éves licencet és oktatást tartalmaz.


A Site Development Worksuite a következő szoftvereket tartalmazza:

 

OpenSite Designer


Az OpenSite Designer nyílt modellezési környezetet használ a helyszíntervezési projektek megvalósítására, a tervezéstől a befejezésig. Az alkalmazás teljes körű tervezési lehetőségeket biztosít többek között a gyors helyszínmodellezéshez és elemzéshez.


OpenFlows WaterGEMS (250 cső)


Átfogó megoldást nyújt nyomás alatti vízhálózatok tervezésére, de egyben egy döntéstámogató alkalmazás is, lehetőséget biztosítva az üzemoptimalizálásra. A szoftver segít megérteni a teljes infrastruktúra viselkedését a rendszerben, hogyan reagál a működési változásokra, meghibásodásokra, hálózatnövekedésre és bővítésre.


OpenFlows SewerGEMS (250 cső)


Az alkalmazás a beépített hidraulikai és hidrológiai eszközök, illetve a csapadékmennyiség kalibrálási módszerek széles választékával áll a szakemberek rendelkezésre. A városi csatornahálózat tervezésétől, a túlfolyás és kénhidrogén (H2S) elemzésen át, az alkalmazás biztosítja a megfelelő, könnyen használható környezetet, a tervezési, elemzési és üzemeltetési feladatok ellátására egyaránt.


OpenFlows FlowMaster


Az OpenFlow FlowMaster egy minden szakember számára kielégítő megoldást nyújtó hidraulikus eszköztár, amely lehetővé teszi a mérnökök számára, hogy hidraulikus elemek széles skáláját tervezzék és elemezzék.


OpenFlows CulvertMaster


Az OpenFlows CulvertMaster egy nagyon egyszerűen használható számítási szoftver, amely gravitációs szennyvízelvezetési megoldást kínál bármilyen területfejlesztési projekthez.

 

Kapcsolódó oldal:

Site Development Worksuite

 

Szoftvervásárlási szándéka esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!