Civil WorkSuite szoftvercsomag

Építőmérnöki tervezőcsomag

 

A Civil WorkSuite rendkívül kedvezményes áron hozzáférést biztosít a Bentley legnépszerűbb út-, híd-, telephely-, alagút- és valóságmodellező alkalmazásaihoz. A szoftvercsomag 1 éves licencet és oktatást tartalmaz.

A Civil WorkSuite szoftverei megoldást kínálnak az infrastruktúra-projektek 3D-s modellezési, tervezési és elemzési feladataira a tanulmánytervektől a részletes kiviteli tervek elkészítéséig.

A Civil WorkSuite a következő szoftvereket tartalmazza:

 

Út, híd, telephely tervező szoftverek

 

OpenRoads Designer


Az OpenRoads Designer olyan átfogó funkcionalitást kínál, amely a BIM alapú nyomtervmodellezés, a geodéziai adatok feldolgozása, a vízelvezetés és a felszín alatti közművek tervezését is megoldja, így lerövidíti az úttervezési projektek kidolgozásának időtartamát.


OpenRoads ConceptStation


Az OpenRoads ConceptStation egyszerűen használható 3D szoftver út/híd tanulmánytervek készítésére. A VISSIM-mel is együttműködő OpenRoads ConceptStation megkönnyíti látványos videók, animációk készítését a partnerek részére.

 

OpenBridge Designer


Az OpenBridge Designer egy teljesen integrált modellező, elemző és tervező alkalmazás, amely közvetlenül a modellekből származó eredményeket állít elő. Az OpenBridge Modeler képességeit használja a modellezéshez, valamint a LEAP és az RM Bridge képességeit az elemzéshez és a tervezéshez, hogy minden tervezési és kivitelezési igényt kielégítsen. Az OpenBridge Designer segítségével egyetlen integrált termékkel készíthető interoperábilis fizikai és analitikai modell.


OpenSite Designer


Az OpenSite Designer nyílt modellezési környezetet használ a helyszíntervezési projektek megvalósítására, a tervezéstől a befejezésig. Az alkalmazás teljes körű tervezési lehetőségeket biztosít többek között a gyors helyszínmodellezéshez és elemzéshez.


Csapadékvíz tervező szoftver


OpenFlows CivilStorm (standalone, 250 links)


Az OpenFlows CivilStorm könnyen kezelhető környezetet biztosít a vízépítő mérnökök számára csapadékvíz-rendszerek elemzésére, tervezésére és működtetésére.


Szerkezettervező szoftver (ProStructures)

 

ProConcrete

ProSteel


A ProStructures egy átfogó acél- és vasbetontervezési alkalmazás.


Valóságmodellező és vizualizációs szoftverek

(Reality Modeling WorkSuite szoftercsomag tartalma)


ContextCapture
ContextCapture Editor
ProjectWise ContextShare
Bentley LumenRT


Életszerű infrastrukturális képek és videók létrehozása 3D tervezési modellből természetes hatású megvilágítással és árnyékolással,szimulált forgalommal és mozgó emberekkel.


Alagút tervező szoftver


OpenTunnel Designer


Az OpenTunnel Designer az első és egyetlen célzottan alagútmodellezésre és -tervezésre kifejlesztett szoftver PLAXIS-ba exportálható tervezési modellel.

 

Kapcsolódó oldalak, dokumentumok:

Civil Worksuite

 

Szoftvervásárlási szándéka esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!