SYNCHRO

Építési ütemezés 4D megjelenítése (BIM 4D) 

 

Integrált digitális építési környezet

 

Az építőiparban csupán az adatok 4% -át használják fel, és ezeknek a kikeresése is hetente fél napot jelent. A projekt adatok egy csatornán történő megosztása és elérhetővé tétele időt takarít meg, javítja a kommunikációt, és lehetővé teszi a jobb, adatvezérelt döntéshozatalt.

 

Adatok a terepen, a felhőből

 

A kivitelezés a terepen történik. Terepre tervezett szoftverekre van hozzá szükség, nem pedig papírokra és PDF fájlokra az irodában. Feladat- és modell-alapú digitális munkafolyamatokkal, valamint minden kapcsolódó szoftverben vagy webböngészőn elérhető modell-, térkép- vagy lista nézetek segítségével. Minden projekt résztvevő számára elérhető a szükséges információ, akkor és ott, amikor szükség van rá.

 

4D valósághű építési modellek

 

A 4D tervezés javítja a komplex építési projektek biztonságát, megbízhatóságát, kiszámíthatóságát és minőségét, így pénzt takaríthat meg az átdolgozás elkerülésével és az ütemezés során felmerülő problémák előzetes felismerésével. A 4D modell valós idejű frissítései lehetővé teszik a projekt állapotának digitális ábrázolását. A megosztott munkaablakok javítják a kommunikációt és a termelékenységet, valamint az adatok újbóli felhasználását a digitális munkafolyamatok során.

 

SYNCHRO termékek kivitelezéshez

 

A SYNCHRO egy teljes, integrált szoftvereket és szolgáltatásokat tartalmazó portfólió a digitális kivitelézési menedzsmenthez. Együtt lehetővé teszik az építőipari vállalkozások számára projektek elnyerését, hatékonyabb végrehajtását és átadását. Javítja az adatok felhasználását a döntéshozatal optimalizálása érdekében, az erőforrások felhasználását és így növeli a nyereséget. A nagyteljesítményű 4D-s ütemezési és feladatkezelési képességek segítik a komplex építési projektek tervezését és optimalizálását az infrastruktúrális és ipari szektorban. A legfrissebb adatok hozzáférhetők a kapcsolódó szoftvereken vagy egy webböngészőn keresztül, így a munkacsoportok ahhoz a környezethez igazítva férhetnek hozzá a szükséges információkhoz, amelyben szükségük van rá. A feladatok állapotának egyszerű megtekintése és naplózása, problémák egyszerű követése vagy felvetése, szinkronizálás a modellel és kifinomult irányítópult, illetve térképnézetek használata segítik a felhasználót.

 

Mobil környezet a kivitelezési menedzsmentre, amely aktuális információkat közvetít az irodából offline állapotban is.

 

A 4D ütemezés javítja a komplex építési projektek biztonságát, megbízhatóságát, kiszámíthatóságát és minőségét.

 

Az építési adatok elérése, kezelése, együttműködések lebonyolítása és az építési adatok elemzése egy helyen.

 

Fejlett munkacsomag kezelés az ipari projektek levezényléséhez.


bentley map

 

A képre kattintva további tartalmakat tekinthet meg a szoftver működéséről.


Kapcsolódó oldalak: 

SYNCHRO

SYNCHRO Field

SYNCHRO 4D

SYNCHRO Control

SYNCHRO AWP