AutoPLANT Modeler

Teljeskörű létesítmény-tervezési megoldás

  

Az AutoPLANT Modeler CONNECT Edition csomagban található alkalmazások AutoCAD-alapú eszközök, amelyek bármilyen méretű és bonyolultságú ipari létesítmények tervezésére, kezelésére és üzemeltetésére használhatóak az alábbi területeken:  

  • Olaj és gáz
  • Alternatív energiahordozók
  • Energiatermelés
  • Víz és szennyvíz
  • Vegyi üzemek
  • Élelmezés, ivóvízellátás 

Az AutoPLANT Modeler specifikációvezérelt 3D csővezeték, berendezés és kábeltálca-tervezést kínál fejlett nyomvonaltervezési és szerkesztési funkciókkal. Hatékony, objektumorientált technológiára épül, könnyen használható és testreszabható. Az OpenPlant Isometrics Manager révén a csővezeték-alkalmazás teljes körű automatizált izometriai rajzkészítési funkciókat tartalmaz. A Drawing Flatener 2D-s rajzokat készít a 3D-s modellből, beleértve a terveket, hosszszelvényt és metszeteket. Az AutoPLANT Modeler zökkenőmentesen működik együtt más Bentley üzemtervező és adatkezelési alkalmazásokkal a megosztott üzemi projekt adatbázison keresztül. 

 

A szoftver moduljai: 

 

AutoPLANT Piping – Csővezetékek specifikáció vezérelt 3D-s tervezése fejlett vonalvezetési és szerkesztési funkciókkal. A rajzkészítés magában foglalja a 2D-s rajzok elkészítését  (kivitelitev, hosszszelvény és metszetek), valamint a 3D modelladatok exportálását a kész izometrikus rajzok elkészítéséhez. A csővezeték-alkatrészek kiterjedt katalógusa mellett ez az alkalmazás segíti a 3D csőtartók, műszerek, vezetékek, kábeltálcák és HVAC-komponensek elhelyezését.

 

AutoPLANT Equipment – Az alkalmazás berendezéstartályok gyors elrendezését és 3D tervezését teszi lehetővé. Kiterjedt berendezéskönyvtár és könnyen megtervezhető egyedi szerelvények jellemzik.

 

AutoPLANT Raceways – Teljes funkcionalitású 3D elektromos elrendezési és tervezési alkalmazás, beleértve a vezetékek és kábeltálcák specifikációit.

 

AutoPLANT Isometrics – Objektum alapú rajzeszközök izometrikus rajzok létrehozására 3D modell nélkül.


 

A képre kattintva termékismertető videót tekinthet meg.


Kapcsolódó oldalak:

AutoPLANT Modeler

AutoPLANT Modeler termékismertető

 

Videók:

Bentley Plant