AutoPIPE

Csővezetékek nyomásterhelésének és kitérésének számítása statikus és dinamikus terhelésszabályozás alatt

 

Az AutoPIPE szoftverek rendkívül hasznos termékek a csővezetékeket használó szolgáltatók, illetve az azokat megtervező szakemberek, tervezőcégek számára. Mint a legátfogóbb csővezeték-elemző szoftvert, mely már 20 éves múltra tekint vissza, világszerte használják kisebb cégek és nagyobb vállalatok, az olaj és gáz, petrolkémia, nukleáris és egyéb ágazatokban.

Üzemtervezési projekteknél különleges előnye, hogy képes együttműködni a STAAD.Pro szerkezettervező rendszerrel, jelentősen felgyorsítva és egyszerüsítve a tervezői együttműködést. 


TERMÉKEK


AutoPIPE

Az AutoPIPE egy intelligens elemző és tervező alkalmazás, amely a csőfeszültségek, terhelések és elhajlások kiszámítására szolgál különféle terhelési feltételek mellett. Különféle automatizálási funkciókat és páratlan együttműködési képességet kínál más szoftveralkalmazásokkal.


AutoPIPE Advanced

Az AutoPIPE Advanced mindent tartalmaz, ami az AutoPIPE alapverziójában található, emellett még gyorsabb elemzési és optimalizálási funkciókat kínál:

  • földbe süllyesztett csövek hullámzáselemzése
  • talajtulajdonság kalkulátor
  • többszörös válaszspektrum elemzés
  • peremelemzés
  • szeizmikus horgonymozgás (SAM)
  • folyékony tranziensek elemzése időtörténet szerint

AutoPIPE Nuclear

Az AutoPIPE Advanced elemzési képességeit bővítve az AutoPIPE Nuclear fáradtságelemzést, nagy energiaszivárgás- és repedésészlelést, valamint hőtranziens elemzést is biztosít.


AutoPIPE Vessel
Az AutoPIPE Vessel költséghatékony és pontos tervezést biztosít nyomástartó edényekhez, hőcserélőkhöz, tartályokhoz és léghűtőhöz.


AutoPIPE Vessel Heat Exchanger
Az AutoPIPE Vessel Heat Exchanger teljesen automatikus munkafolyamatokat tesz lehetővé, beleértve a teljes globális kódokat és a hőcserélők alkalmazott terheléseit, hogy nagyobb termelékenységet, biztonságosabb tervezést és költséghatékony gyártást biztosítson, valamint javítsa a projekt együttműködést.


 

A képre kattintva további tartalmakat tekinthet meg a szoftver működéséről.


Kapcsolódó oldalak:

AutoPIPE

AutoPIPE Comparison

AutoPIPE Vessel

AutoPIPE Vessel Ultimate

AutoPIPE Vessel Heat Exchanger

AutoPIPE Vessel Comparison

 

Videók:

Bentley Pipe Stress and Vessel Analysis

 

Oktatóanyagok:

AutoPIPE

AutoPIPE Vessel