Asset Performance

Üzemek, berendezések és szállítási infrastruktúra optimalizálása

 

Az Asset Performance olyan alkalmazások összessége, amelyek az üzemek, berendezések és közlekedési infrastruktúra optimalizálására szolgálnak.
Az üzemeltetés és karbantartás keretében hagyományosan megbízhatósági és karbantartási mérnökök, termelési vezetők, ellenőrző mérnökök, eszközkezelők használják, eszköz- és adatigényes iparágakban, mint például az út és vasút, energiatermelés és folyamatvezérlés, víz- és szennyvízipar, közművek.
A szoftverek a meglévő adatok felhasználásával segítik a kockázatok mérséklését, a működési hatékonyság növelését és a jogszabályi megfelelés biztosítását.
Az Asset Performance szoftverei egyszerűen integrálhatóak a felhőalapú digital twin szolgáltatásba.


TERMÉKEK


AssetWise 4D Analytics

 

Az AssetWise 4D Analytics használatával jelentősen csökkenthetőek a vegyi anyagok felhasználásának költségei.
Segít a kiadások optimalizálásában azáltal, hogy biztosítja a megfelelő vegyi anyagok megfelelő arányban történő alkalmazását a folyamatos és optimális működési teljesítmény érdekében. 


AssetWise ALIM

Az AssetWise Asset Lifecycle Information Management (ALIM) egy átfogó vagyoninformáció-kezelő rendszer, amely segít a költségek csökkentésében és a biztonság növelésében azáltal, hogy könnyű hozzáférést biztosít az ellenőrzött és megbízható eszközadatokhoz .
Kombinálja a dokumentumkezelést és az adatkezelést, támogatja a berendezések felülvizsgálatának nyilvántartását.


AssetWise Linear Network Management

Az AssetWise Linear Network Management lineáris hálózatkezelést, lineáris hivatkozási szolgáltatásokat és döntéstámogatási lehetőségeket kínál az összetett szállítási hálózatok kezeléséhez.
Feldolgozza a komplex lineáris úthálózati információkat, beleértve a szerkezeti eszközöket és eseményeket a döntéshozatal javítása és a műveletek egyszerűsítése érdekében.
Támogatja hálózati modell létrehozását és karbantartását, amely tükrözi az építés, fejlesztés és karbantartás során bekövetkező változásokat, valamint vizuálisan megjeleníti a kapcsolódó eszközökhöz tartozó információkat.


AssetWise Reliability

Az AssetWise Reliability egy átfogó megoldás új vagy meglévő eszközök proaktív ellenőrzési és karbantartási programjainak kidolgozására a digital twin segítségével.
Az eszközmegbízhatóság azt méri, hogy a berendezés mennyi ideig látja el rendeltetésszerű funkcióját.
Az alkalmazás lehetővé teszi az adatok hatékony és eredményes gyűjtését, konszolidálását, központi tárolását, elemzését és kezelését, segítve az időszerű és megalapozott karbantartási döntéseket.
Hatékonyan együtt működik az SAP EAM, IBM Maximo és Oracle eAM Enterprise Asset Management rendszerekkel, hogy lehetővé tegye a megfelelő munkát a megfelelő berendezésen a megfelelő időben. 


AssetWise Inspections

Az AssetWise Inspections segítségével jelentősen megkönnyíthető a hidak állapotának ellenőrzése.
Az alkalmazás lehetővé teszi a terepen gyűjtött vagy az irodából származó adatok gyors rögzítését, elemzését és kezelését ezáltal lerövidítve a jelentéskészítéshez, karbantartás-tervezéshez, munkaütemezéshez szükséges időt.
A digital twin és a Microsoft HoloLens 2 segítségével a virtuális térben végezhető az összegyűjtött adatok alapján a híd felülvizsgálata.


AssetWise Linear Analytics

Az AssetWise Linear Analytics fejlett és jól konfigurálható analitikai és döntéstámogató eszközöket kínál, amelyek segítenek optimalizálni a vasúti karbantartási stratégiákat.
AssetWise Linear Analytics hatékonyan tárolja és összekapcsolja a talajradarok, lézerszkennerek, pályageometrikus járművek által összegyűjtött adatokat.
Segíti a hatalmas mennyiségű összetett lineáris adat átalakítását használható információvá, amelyet a felhasználók könnyen elérhetnek, megérthetnek és felhasználhatnak.
Az adatok egyenes diagramokká (Straight line diagram- SLD) alakításával azonnali hozzáférést biztosít a konfigurált adattípusok tetszőleges kombinációjának informatív megjelenítéséhez a vasúti hálózat bármely pontján.
Az egyenes diagramok segítik meghatározni a karbantartási munkák helyét, idejét és sorrendjét. 


AssetWise Rail Condition Analytics

Az AssetWise Rail Condition Analytics lehetővé teszi kis és közepes méretű vasúti és tömegközlekedési vállalkozások számára a vasúti pálya és a kapcsolódó eszközök állapotának nyilvántartását és elemzését.
Az elemzések és a múltbeli karbantartási tevékenységek áttekintése segít a sínpálya és a kapcsolódó eszközök karbantartási, felújítási döntéseinek optimalizálásában a jövőre nézve.
Minimális idő és költség ráfordítás mellett elősegíti a nagyobb hatékonyság elérését, a szabályozások könnyebb betartását és a jobb működési teljesítményt.


SUPERLOAD

A SUPERLOAD segít optimalizálni az útvonalakat és növelni a hatékonyságot a valós idejű útvonaltervezéssel, túlméretes/túlsúlyos (OS/OW) járművek számára.
Az útvonaltervezés során figyelembe veszi a korlátozási eseményeket, a teljes és részleges útlezárásokat és az útvonalra vonatkozó figyelmeztetéseket. 


ComplyPro

A ComplyPro leegyszerűsíti az összetett vasúti projektek biztosítását a tervezési fázistól a kivitelezési munkákon át.
A szoftver használatával jelentősen csökkenthetőek a projekt életciklus-folyamatához kapcsolódó kockázatok, a teljes projektet átfogó információáramlás biztosításával. 


Sensemetrics

A sensemetrics megoldása teljes átláthatóságot, szabványosítást és valós idejű betekintést biztosít a rögzített érzékelőadatokba egy felhő alapú tárhely használatával.
Összegyűjti, tárolja és elemzi a szenzoradatokat.

Felhasználási terület:

  • infrastruktúra
  • bányászat
  • olaj- és gázipar
  • építőipar
  • közműszolgáltatók

Vista Data Vision

A Vista Data Vision alkalmazás figyelemmel kíséri, elemzi és kezeli a berendezésekhez kapcsolt érzékelőkből (IoT) érkező műszeradatokat.
Adattárolást, grafikonos megjelenítést, valós idejű megfigyelést és adattáblázatok készítését, többszörös riasztás indítást, gyors feldolgozást, konfigurálható biztonsági hozzáférési szinteket, automatikus jelentéseket és átfogó webszolgáltatást kínál bármilyen méretű projekthez. 

 

 

 

A képre kattintva termékismertető videót tekinthet meg.


Kapcsolódó oldalak:

AssetWise 4D Analytics

AssetWise 4D Analytics termékismertető
AssetWise ALIM

AssetWise ALIM termékismertető
AssetWise Linear Network Management

AssetWise Linear Network Management termékismertető
AssetWise Reliability

AssetWise Reliability termékismertető

AssetWise Inspections
AssetWise Inspections termékismertető

AssetWise Linear Analytics
AssetWise Linear Analytics termékismertető

AssetWise Rail Condition Analytics
AssetWise Rail Condition Analytics termékismertető
SUPERLOAD

SUPERLOAD termékismertető
ComplyPro

ComplyPro termékismertető
Sensemetrics

Vista Data Vision

 

Videók:

Bentley Asset Performance Management

 

Oktatóanyagok:

AssetWise