OpenBuildings

Építészeti tervezés BIM alapon több szakág integrálásával

 

Az OpenBuildings program kiváló mérnöki eszköz bármilyen méretű, alakú és összetettségű épület tervezéséhez, elemzéséhez, dokumentálásához és megjelenítéséhez. Hatékony segítség a tervezői szándék közvetítéséhez és a tervezői szakterületek és csoportok közötti akadályok áthidalásához. Az OpenBuildings biztosítja számunkra a BIM előnyeit, így egyedülálló lehetőségünk adódik kiemelkedő teljesítményű épületek gyors megtervezésére és dokumentálására.

 

Főbb jellemzői:

 

Több szakágat is kiszolgál: A program tartalmazza a szükséges funkciókat és munkafolyamatokat az összes magasépítési szakág számára, tehát az építészeti, gépészeti, elektromos és szerkezettervezői eszközöket is.

Egyszerű együttműködés: Egységes szoftverkörnyezetben és adatkezeléssel megoldható bármilyen komplexitású és méretű projekt.

Információ-gazdag dokumentáció: Könnyen alakítható dokumentációs beállításokkal minőségi leadási munkarészek készíthetők, világosan bemutatva a tervezői elképzeléseket.

Nagyfokú tervezői szabadság: Kötöttségek nélkül modellezhető bármi, az egyszerűbb épületektől a rendkívül összetett geometriákig.

Épület-teljesítmény vizsgálata: A tervezett létesítmények átfogó elemzése a valós teljesítmény előrejelzésével és különböző változatok kidolgozása fokozatos közelítéssel.

 


TERMÉKEK


OpenBuildings Designer

 

Tervezés, analizálás, dokumentáció és látványtervezés bármilyen méretű, formájú és komplexitású épülethez egy kifejezetten építészek és mérnökök számára készült multidiszciplináris épülettervező szoftverrel.


OpenBuildings Speedikon

A német elvárások teljesítéséhez lehetőség nyílik az ipari tervek, rajzok, jelentések és adatok beemelésére.


OpenBuildings Station Designer

Vonat és metró állomások, repülőterek, stadionok, bevásárló központok és számos más épület tervezése, elemzése, látványtervezése és szimulációja.


bentley map

 

A képre kattintva további tartalmakat tekinthet meg a szoftver működéséről.


Kapcsolódó oldalak:

Videók

OpenBuildings

GenerativeComponents

OpenBuildings Designer Product Data Sheet