OpenFlows

Vízszállító rendszerek tervezésére szolgáló szoftver

Az OpenFlows WorkSuit használatával bármilyen komplexitású vízszállító rendszer tervezése és kezelése magabiztosan végrehajtható. Az OpenFlow technológia ötvözi a valós idejű információszerzést a térbeli elemzéssel, így átláthatóságot és betekintést biztosít az optimális valós eredmények elérése érdekében. Fokozza a szolgáltatási szintet, javítja a megbízhatóságot és rugalmasságot, valamint biztosítja a biztonságot a Bentley valósághű 3D modelleinek (digital twins) integrálásával. Ennek segítségével a létesítmények teljes életciklusa során részletes információkra alapozott döntéshozatalra van lehetőség:

  • Hálózattervezés
  • Pénzügyi tervezés
  • Részletes tervezés
  • Valós idejű felülvizsgálat és előrejelzések
  • Katasztrófaelhárítás
  • Karbantartások tervezése

Az OpenFlow megoldásai alkalmazhatóak a vízzel kapcsolatos folyamatok széles skálájára, beleértve a víz eloszlását és elemzését, a szennyvíz és a kombinált csatornakezelést, valamint az árvízkockázat felmérését és csökkentését.


TERMÉKEK


watergems  OpenFlows WaterGEMS

  Átfogó megoldást nyújt nyomás alatti vízhálózatok tervezésére, de egyben egy döntéstámogató alkalmazás is, lehetőséget biztosítva az üzemoptimalizálásra. A szoftver segít megérteni a teljes infrastruktúra viselkedését a rendszerben, hogyan reagál a működési változásokra, meghibásodásokra, hálózatnövekedésre és bővítésre.

 


sewergems  OpenFlows SewerGEMS

  Az alkalmazás a beépített hidraulikai és hidrológiai eszközök, illetve a csapadékmennyiség kalibrálási módszerek széles választékával áll a szakemberek rendelkezésre. A városi csatornahálózat tervezésétől, a túlfolyás és kénhidrogén (H2S) elemzésen át, az alkalmazás biztosítja a megfelelő, könnyen használható környezetet, a tervezési, elemzési és üzemeltetési feladatok ellátására egyaránt.

 

 


FLOOD  OpenFlows FLOOD

  Az OpenFlows FLOOD kiváló modellezési megoldásokat kínál az árvízkockázat felmérésére és az árvízkockázat-csökkentő intézkedések hatékony tervezésére.

 

 

 

 

 


WaterOPS  OpenFlows WaterOPS

  Az OpenFlows WaterOPS egy valós idejű üzemeltetési és döntéstámogató megoldás a városi vízellátó rendszerekhez.

 

 

 

 

 

 

SewerOPS  OpenFlows SewerOPS

  Az OpenFlows SewerOPS egy valós idejű üzemeltetési és döntéstámogató megoldás a szennyvízkezelésre és -szállításra.

 

 

 

 

 

 

HAMMER  OpenFlows HAMMER

  Minden alkalommal mikor egy szivattyún vagy elzárón változtatást hajtanak végre, veszélyes nyomáslengések keletkezhetnek a vízhálózati rendszerben. A nem ellenőrzött nyomáslengés változásoknak katasztrofális eredményük lehet. A HAMMER egy olyan elemző szoftver, mely a hálózaton történő változásokat beazonosítja, kezeli és ez alapján lemodellezi a legoptimálisabb hálózatot.

 

 

 


WaterCAD  OpenFlows WaterCAD

  A WaterCAD egy megbízható döntéstámogatást elősegítő alkalmazás, mely vízelosztó hálózatok modellezésére és elemzésére szolgál, emellett üzemállapot vizsgálatokra és az üzemi folyamatok szimulációjára is alkalmas. Az alkalmazás használatával csökkenthetők a kockázatok és az energiahasználat.

 

 

 

 

SewerCAD  OpenFlows SewerCAD

  Milyen átmérővel és milyen mélyen kell elhelyezni egy szennyvízhálózatot? Van-e elég kapacitása, hogy kiszolgáljon minden ügyfelet? Ezek tipikusan olyan problémák, melyeket a SewerCAD alkalmazással lehet megoldani.

 

 

 

 


StormCAD  OpenFlows StormCAD

  Az OpenFlows StormCAD korszerű eszközöket biztosít a vízépítő mérnököknek a csapadékvíz elvezető hálózatok tervezéséhez a lehető legalacsonyabb kivitelezési költségek mellett.

 

 

 

 

CivilStorm  OpenFlows CivilStorm

  Az OpenFlows CivilStorm könnyen kezelhető környezetet biztosít a vízépítő mérnökök számára csapadékvíz-rendszerek elemzésére, tervezésére és működtetésére.


 

 


PondPack  OpenFlows PondPack

  Az OpenFlows PondPack lehetővé teszi a tervezők számára, hogy hatékonyan elemezzék és tervezzék meg a víztározó létesítményeket, a kivezető lehetőségeket és a csatornákat.

 

 

 

 


CulvertMaster  OpenFlows CulvertMaster

  Az OpenFlows CulvertMaster egy nagyon egyszerűen használható számítási szoftver, amely gravitációs szennyvízelvezetési megoldást kínál bármilyen területfejlesztési projekthez.

 

 

 


 

FlowMaster  OpenFlows FlowMaster

  Az OpenFlow FlowMaster egy minden szakember számára kielégítő megoldást nyújtó hidraulikus eszköztár, amely lehetővé teszi a mérnökök számára, hogy hidraulikus elemek széles skáláját tervezzék és elemezzék.

 

 

 

 

 Kapcsolódó oldalak

OpenFlows WaterGEMS

OpenFlows SewerGEMS

OpenFlows FLOOD

OpenFlows WaterOPS

OpenFlows SewerOPS

OpenFlows HAMMER

OpenFlows WaterCAD

OpenFlows SewerCAD

OpenFlows StormCAD

OpenFlows CivilStorm

OpenFlows PondPack

OpenFlows CulvertMaster

OpenFlows FlowMaster

OpenFlows WaterGEMS Product Data Sheet

OpenFlows SewerGEMS Product Data Sheet

OpenFlows FLOOD Product Data Sheet

OpenFlows WaterOPS Product Data Sheet

OpenFlows SewerOPS Product Data Sheet

OpenFlows HAMMER Product Data Sheet

OpenFlows WaterCAD Product Data Sheet

OpenFlows SewerCAD Product Data Sheet

OpenFlows StormCAD Product Data Sheet

OpenFlows CivilStorm Product Data Sheet

OpenFlows PondPack Product Data Sheet

OpenFlows CulvertMaster Product Data Sheet

OpenFlows FlowMaster Product Data Sheet