gINT

Geotechnikai szoftver

 

Termelékenység növelése a központosított adatkezelés és jelentéstétel révén a felszín alatti geotechnikai projekteknél. A folyamatok korszerűsítése hozzáférhető, interoperábilis adatokkal felszín alatti jelentésekről, fúrási naplókról, laboratóriumi tesztekről és még sok másról.


termékek


gINT Professional

Felszín alatti adatok kezelése és egyéni jelentések készítése grafikákkal, fotókkal, táblázatokkal, térképekkel és sok más hasznos funkcióval.


gINT Professional Plus

Egyedi felszín alatti adatjelentések készítése és akár több projekt adatainak hatékony kezelése ezzel az átfogó geotechnikai szoftverrel.


gINT Logs

Fúrási és kútnaplók kezelése gyakorlatilag bármilyen típusú felszínre - környezeti, geofizikai, kőolaj-, bányászati és egyéb célokra.


gINT Collector

Az adatok alacsony újrafelhasználhatósága és az esetleges hibák a fúrásoknál időveszteséget, fennakadásokat és esetleges pluszköltségeket okozhatnak. A gINT Collector a geotechnikai adatok naplózásának egy hatékony módját biztosítja a központosított adatkezeléssel és a sokrétűen felhasználható adatokból készült jelentésekkel.


Kapcsolódó oldalak:

gINT