Orbit

3D és mobil térképező szoftver

Könnyen elérhető és frissíthető három dimenziós felszín alatti és felszín feletti város modellek, melyeket az utcaszint adataiból, UAS, oblique, légi, felszíni és beltéri térképadatokból hoz létre a rendszer. Az Orbit rendszerével lehetőség nyílik elérni és frissíteni a már korábban beolvasott adatokat, képeket, 3D vektorokat, rácshálózatokat és 2D GIS/CAD adatokat. A szoftver biztosítja a felhasználóknak a nagy méretű képek, pontfelhők és 3D térképezési adatok létrehozását, kezelését és megosztását az élethű digitális modellek (digital twins) megalkotásához.

Hardvertől függetlenül az Orbit képes teljes, 3D 360° képet adni a valós idejű, bármilyen méretű és forrású, utcaszinti, légi, beltéri és statikus adatok használatával. A mérnökök, a térinformatikusok és a létesítmény üzemeltetők az Orbit megoldásaival megvalósított 4D-es felméréssel, a beágyazott, élethű digitális modellek egyre pontosabb, sokoldalúbb, kezelhetőbb használatával kielégíthetik az aktuális projektek igényeit.


TERMÉKEK


Orbit 3DM Content Manager

 

Az Orbit 3DM Content Manager lehetőséget biztosít az adagyűjtési szakemberek számára a különböző forrásokból kigyűjtött, nagy mennyiségű kép, pontfelhő és 3D térképezési adat optimalizálására és kezelésére. Így a közreműködők még a munka megkezdése előtt könnyen megoszthatják az adatokat.


Orbit 3DM Feature Extraction

 

Az Orbit 3DM Feature Extraction megkönnyíti térképezési adatok impotálását. Időt takarít meg a megtekintések expotálásánál és pontos jegyzőkönyveket hoz létre az egyes járműbeállításokhoz igazított sablonokkal.


Orbit 3DM Publisher

 

Az Orbit 3DM Publisher korlátlan mennyiségű sík/panoráma kép, rácshálózat és pontfelhő megjelenítésére biztosít lehetőséget a mobil, oblique, beltéri, UAS vagy szárazföldi térképezési adatokból.


Orbit 3DM Cloud

 

Az Orbit 3DM Cloud egy felhő alapú szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy korlátlan mennyiségű sík/panoráma képet, rácshálózatot és pontfelhőt jelenítsen meg a mobil, oblique, beltéri, UAS vagy szárazföldi térképadatokból.


Orbit 3DM SDK and Plug-ins

 

Az SDK lehetővé teszi a kapcsolatot bármilyen gyártó vagy rendszer által online megosztott 3D térképezési adatokhoz. Az adatok a méretüktől vagy lefedettségüktől függetlenül beilleszthetőek az aktuális munkafolyamatba. A beépülő modulok teljes mértékben integrálódnak az Esri, az Autodesk és a QGIS szoftvereibe.


Kapcsolódó oldalak

Orbit 3DM Content Manager

Orbit 3DM Feature Extraction

Orbit 3DM Publisher

Orbit 3DM Cloud

Orbit 3DM SDK and Plug-ins

Orbit

Orbit Product Data Sheet