Navigator

BIM modellek felülvizsgálata

 

 

A Bentley Navigator egy önálló alkalmazás, mely lehetővé teszi bonyolult, nagy létesítmények intelligens 3D modelljeinek megjelenítését és összefüggéseinek vizsgálatát. 

A Navigator egyszerű és gyors áttekintést biztosít az előírt karbantartási útvonalakról, a berendezések elhelyezkedéséről, és lehetővé teszi a megalapozott tervezési döntéseket. Még a beruházások elkezdése előtt készíthetünk részletes ütközésvizsgálatot és ütközéskimutatást (interferencia analízis). Továbbá virtuális bejárást tesz lehetővé intelligens DGN és DWG modelleken, valamint üzemen belül építési és anyagmozgatási szimulációkat készíthetünk. 

A program segítségével költségek nélkül megoszthatja összetett 3D tervrajzait, DWG és DGN fájljait kollégáival és ügyfeleivel. 

 

 Fontosabb funkciói:

 

  • Intelligens tervezési elemek

Nem szükségszerű a felhasználók számára a CAD szakértelem, hiszen egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül bővíti a megszerezhető információkat. Lekérdezéseket készíthetünk a 3D modellek elemeiről, és az ütemezett karbantartás részleteinek adatait is visszakereshetjük.

  • Összevont ütemezési és tervezési információk

Aternatív lehetőségeket tár fel, összehasonlíthatunk beruházási terveket és aktuális állapotokat, elemezhetünk építési helyzeteket, készíthetünk továbbfejlesztett tervezési és beszerzési stratégiákat.   

  • Valósághű Modellezés és Animálás

Valósághű szimulációkat készíthetünk az objektumok mozgatását és a felmerülő akadályokat figyelembe véve az adott területen. A szimulációk lehetnek: építési ütemtervek, anyagkezelések, tehermozgatások, berendezések elhelyezése, üzemeltetési vagy karbantartási feladatok. 

  • Együttműködési Eszközök

Egyéni megjegyzéseket fűzhetünk a tervezési folyamatokhoz anélkül, hogy magát a fájlt megváltoztatnánk. Az egyszerűen kezelhető csatolt kiegészítéseknek köszönhetően a kommunikáció hatékonysága javul, és az AEC információk sértetlenek maradnak. 

 

A Bentley Navigator próbaverziója letölthető a Bentley honlapjáról.

A Bentley Navigator programnak ingyenesen letölthető a mobil eszközökön futtatható válozata Bentley Navigator Mobile néven. 

 

 

Kapcsolódó oldalak:

További információk angolul: Bentley Navigator

Navigator Mobile

ProjectWise WorkSite

ProjectWise Edge

Navigator CONNECT Edition Product Data Sheet

 

Szoftvervásárlási szándéka esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!