Mine Design

Bányatervezés

 

A bányászat óriási kihívásokkal néz szembe az elmúlt években. A jövőbe tekintő bányatulajdonosok tisztában vannak azzal, hogy a jelenlegi telephelyek optimalizálása kritikus fontosságú, mivel az új beruházások fokozott ellenőrzés alatt állnak.
A Bentley bányászati ​​megoldásai lehetővé teszik a bányaműveletek optimalizálását.
Megoldásokat kínálnak a földalatti és felszíni bányák tervezésére és felmérésére, a föld feletti és alatti bányatelepek támogató infrastruktúrájának megtervezésére, valamint az eszközök és a bányaműveletek hatékony kezelésére.
A bányászat folyamatos infrastruktúra-fejlesztést igényel. A Bentley megoldásai támogatják a tervezést és segítenek pontos, térbelileg engedélyezett digitális adatok létrehozásában és kezelésében a bányához és az azt támogató infrastruktúrához. Támogatja a legújabb technológiák használatát, beleértve a lézeres szkennelést, drónok használatát, a valóságmodellezést.
Optimalizálja a termelést az integrált bányatervezéssel és javítja a működés teljesítményét az állandó és mobil eszközök megbízhatóság-központú karbantartásával.
A Bentley ömlesztett anyagmozgatási megoldása segít optimalizálni a helyszín tervezését és a rendszer elrendezését, hogy minimalizálja az anyagmozgatás jelentős költségeit

 


TERMÉKEK


MineCycle Designer

Bánya- és aknatervező szoftver


MineCycle Survey

Bányafelmérésekre alkalnazható szoftver


MineCycle Material Handling

Tömeges anyagmozgatást tervező szoftver


 

Kapcsolódó oldalak:

Mine Design

MineCycle Designer

MineCycle Designer termékismertető

MineCycle Survey

MineCycle Survey termékismertető

MineCycle Material Handling

MineCycle Material Handling termékismertető