Tanácsadás

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik az informatika számtalan területén. Tudásunkat szívesen megosztjuk ügyfeleinkkel, ezáltal is segítve mindennapi munkájukat.

Szoftver tanácsadás

Az értékesítési folyamat során elsődleges célunk megismerni ügyfeleink célját, igényeit, feldolgozási folyamatait és úgy ajánlani az igényekhez és lehetőségekhez mérten megfelelő megoldást. A szoftver vásárlása után sem szakad meg a kapcsolat az ügyfeleinknek, hanem folyamatos támogatást nyújtunk számukra a szoftver telepítésétől kezdve, a szoftver lehetőségeinek kiaknázásáig. Figyelemmel kísérjük és tanácsokkal támogatjuk ügyfeleinket, hogy mindig naprakész információkkal lássuk el őket az alapszoftverek folyamatos fejlesztésével kapcsolatban is, melyet használatuk során tudnak érvényesíteni. A szoftver maximális megismerése, testreszabása és használata akár az egyedi fejlesztés mennyiségét és egyúttal a költségek csökkentését is elő tudja segíteni, illetve segítséget nyújt a munkafolyamatok gyors megvalósításában.

Adatfeldolgozás

Adatfeldolgozási folyamatainkat szerteágazó szakterületeken hajtjuk végre, így ebben is adatfeltöltési tervezési tanácsadással tudjuk támogatni ügyfeleinket, munkájuk megvalósítását és a hatékony feldolgozást. 

Térinformatikai rendszerek

Térinformatikai rendszerfejlesztési tapasztalataink a tervezéstől a megvalósításig, a rendszer bevezetésén keresztül, az üzemeltetésig terjed. A tervezési szakaszban segítünk megfogalmazni az igényeket. A térinformatikai tanácsadás magában foglalja mindazt, ami a térinformatikai rendszerek zökkenőmentes bevezetéséhez szükséges, például térinformatikai szemléletű logika, stratégiai tanácsadás, igényfelmérés, rendszer kialakítás, bevezetés és oktatás, valamint a végrehajtás figyelemmel kísérése.

Az ügyfél legfontosabb folyamatainak áttekintésével párhuzamosan felmérjük milyen térbeli adatok állnak rendelkezésre, mi a folyamatokban játszott szerepük, hogyan kezelik az adatokat, hogyan frissítik azt, és hogy milyen jövőbeli terveik vannak ezzel kapcsolatban. Felmérjük az adatok kezelésére használt informatikai szoftvereket, rendszereket. A folyamatok elemzésével és a kapott eredmények alapján javaslatot teszünk a téradatok kezelésére, felhasználására, a folyamatokba való beillesztésére. A javaslatok alapján kialakítjuk az ügyfélnek legmegfelelőbb térinformatikai rendszert, műszaki dokumentációkat készítünk és oktatást tartunk a felhasználóknak. Folyamatos támogatással segítjük az adatok és a munkatársak ismereteinek napra készen tartását. Mivel tapasztalataink kiterjednek az üzemeltetés területére, szolgáltatásaink során ügyfeleinknek tanácsot tudunk adni ebben a témában is. Ezen felül folyamatos készenlétben állunk, hogy segítséget tudjunk nyújtani üzemeltetési fennakadás esetén.

Összegezve, a tanácsadás során az alábbi tevékenységeket hajtjuk végre:
  • Szoftver tanácsadás
  • Támogatási tevékenység
  • Adatfeltöltés tervezési tanácsadás
  • Adatszerkezetek, topológia tervezés, elemzés, javaslat
  • Meglévő struktúrák, rendszerek elemzése
  • Folyamatok elemzése, újraszervezése
  • Rendszerkiválasztás, összekapcsolhatóság vizsgálata, előkészítés, javaslattétel
  • Rendszer kialakítási tanácsadás
  • Állományok ellenőrzése, elemzése
  • Esettanulmányok készítése