Cloud Service Subscription

 


A Cloud Services Subscription (CSS) előfizetés lehetőséget biztosít bármelyik Bentley desktop szoftver használatára, felhő alapú szolgáltatásokra, valamint menedzsment rendszerek használatára melyek projekt támogatáshoz vagy létesítmény üzemeltetéshez szükségesek.  A szoftver portfólió tartalmazhat örökös licenszeket SELECT szolgáltatással és időszakosan használható licenszeket is. A Cloud Services Subscription (CSS) előfizetés lehetővé teszi az összes Bentley által nyújtott szolgáltatás igénybevételét:


Szoftverköltségek optimalizálása

A CSS teljes pénzügyi kiszámíthatósággal jár az éves szoftverhasználati költések terén. Az éves tervezett szoftverhasználat alapján megállapításra kerül egy személyre szabott, előre fizetendő feltöltési összeg. A használati díjak elszámolása negyedévente történik. Díj csak a tényleges havi használat alapján kerül levonásra a feltöltött egyenlegből. Abban a hónapban, amikor nem történt szoftverhasználat, nincs díjfizetés.


A ProjectWise és AssetWise rendszerek korlátlan használata

A ProjectWise és AssetWise szerver modulok használatához nincs szükség örökös licensz megvásárlására és SELECT díj fizetésére. Akárhány szerver modul használható saját szerveren futtatva, vagy a felhőben, a Bentley által üzemeltetve. Így egy olyan hybrid összeállításra is  lehetőség van, amely teljes mértékben megfelel az üzemeltetési igényeknek.


Havi Licensz

A CSS használatával igénybe vett ideiglenes licenszekkel cége alkalmazottai bárhol és bármikor hozzáférhetnek a Bentley átfogó szoftverportfóliójához. Az ideiglenes licensz használatával gyorsan alkalmazkodhat a projekt- vagy szervezeti követelményekhez. A CSS keretében a szoftverhasználati díjakat a havi használat alapján számolják el.


Kapcsolódó oldalak:

Bentley SELECT

Cloud Services Subscription