Tanfolyamok

Naprakész, a gyakorlatban alkalmazható szakmai szoftver ismeretek átadása

Elsőrendű szempont egy szoftver vásárlásakor, hogy milyen rövid idő alatt érhető el vele a legnagyobb hatékonyság, mennyi idő alatt térül meg a szoftverre fordított befektetés. Valljuk, hogy az oktatást és tapasztalatot semmi más nem helyettesítheti, így a tanfolyamainkon nagy hangsúlyt kap a gyakorlati tudás elmélyítése, felkészítve a résztvevőket arra, hogy részt tudjanak venni vállalatuk sikerességében.

 

Ezt figyelembe véve törekszünk egyedi elképzeléseinek, elvárásainak maximálisan megfelelni:

  • Cégünk a szoftver fejlesztője által kidolgozott tanítási elveket és oktatási anyagokat alkalmazza.
  • Szakképzett oktatóink segítségével lehetőség nyílik az általános ismeretek mellett a speciális területek által megkövetelt programismeret elsajátítására.
  • Minden igényt kielégítő, rugalmas oktatási palettát ajánlunk, ahol mindenki megtalálja saját maga számára a legmegfelelőbb csomagot és személyre szabott képzést. A tanfolyamok különböző szinten folynak a teljesen kezdőtől a fejlesztői, rendszergazdai szintig.
  • Tanfolyamainkat az adott szoftver bármelyik verziójára kérheti a hallgató.
  • Igény szerint a megrendelő által választott helyszínen is megtartjuk tanfolyamainkat. Kis létszámú csoportokban, a vállalati ügyfeleink mellett a tanulni vágyó magánszemélyeket is várjuk.

Tanfolyamainkat az említett alapelvek figyelembevétele mellett állítottuk össze, garantálva hogy a mindennapi munkája során fellépő problémákra és feladatokra könnyen megoldást találjon. 

 

A felsorolásban található tanfolyamok gyűjteménye csak egy válogatása a legnépszerűbb képzéseinknek; emellett számos testre szabott képzést is kínálunk Önöknek:

 


 

További tanfolyamaink időpontjával és egyéni tematikával kapcsolatos részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.