Tanfolyamok

Naprakész, a gyakorlatban alkalmazható szakmai szoftver ismeretek átadása

Elsőrendű szempont egy szoftver vásárlásakor, hogy milyen rövid idő alatt érhető el vele a legnagyobb hatékonyság, mennyi idő alatt térül meg a szoftverre fordított befektetés. Valljuk, hogy az oktatást és tapasztalatot semmi más nem helyettesítheti, így a tanfolyamainkon nagy hangsúlyt kap a gyakorlati tudás elmélyítése, felkészítve a résztvevőket arra, hogy részt tudjanak venni vállalatuk sikerességében.

 

Ezt figyelembe véve törekszünk egyedi elképzeléseinek, elvárásainak maximálisan megfelelni:

  • Cégünk a Bentley Systems Hivatalos Oktatási Partnere (Bentley Institute Partner), melynek köszönhetően a szoftver fejlesztője által kidolgozott tanítási elveket és oktatási anyagokat alkalmazzuk.
  • Szakképzett, a Bentley Instructor minősítéssel rendelkező oktatóink segítségével lehetőség nyílik az általános ismeretek mellett a speciális területek által megkövetelt programismeret elsajátítására.
  • Minden igényt kielégítő, rugalmas oktatási palettát ajánlunk, ahol mindenki megtalálja saját maga számára a legmegfelelőbb csomagot és személyre szabott képzést. A tanfolyamok különböző szinten folynak a teljesen kezdőtől a fejlesztői, rendszergazdai szintig.
  • A tanfolyamainkhoz átfogó segédleteket és kézikönyveket adunk a résztvevők számára, magyar nyelvű tankönyveinket pedig a Bentley-vel egyeztetett tematika alapján készítjük.  Tankönyveink minden témakörhöz tartalmaznak mintafeladatokat elméleti magyarázattal. A mintafeladatokat és az oktatási segédanyagokat digitális formátumban is a hallgatók részére bocsájtjuk.
  • Kellemes környezet, külön számítógép, meleg ebéd várja hallgatóinkat irodánkban, de a követelményeknek megfelelő saját számítógép is behozható, és igény szerint a megrendelő által választott helyszínen is megtartjuk tanfolyamainkat. Kis létszámú csoportokban, a vállalati ügyfeleink mellett a tanulni vágyó magánszemélyeket is várjuk.
  • A tanfolyamaink végén gyakorlati vizsgát tartunk, mely után hivatalos tanúsítványt biztosítunk a résztvevőknek.
  • Élünk a minőség-ellenőrzés lehetőségével: hallgatói értékelés garantálja szolgáltatásaink magas minőségét.

Tanfolyamainkat az említett alapelvek figyelembevétele mellett állítottuk össze, garantálva hogy a mindennapi munkája során fellépő problémákra és feladatokra könnyen megoldást találjon. 

A felsorolásban található tanfolyamok gyűjteménye csak egy válogatása a legnépszerűbb képzéseinknek; emellett számos testre szabott képzést is kínálunk Önöknek:

 

MicroStation oktatás AutoCAD felhasználóknak

 

Térinformatikai felhasználó tanfolyam

 

Térinformatikai rendszergazda tanfolyam

 

CAD alapok 2D tanfolyam

 

CAD alapok 3D tanfolyam

 

Nyomvonalas létesítmények tervezése tanfolyam

 

További tanfolyamaink időpontjával és egyéni tematikával kapcsolatos részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.