Tanfolyamok

Naprakész, a gyakorlatban alkalmazható szakmai szoftver ismeretek átadása

Elsőrendű szempont egy szoftver vásárlásakor, hogy milyen rövid idő alatt érhető el vele a legnagyobb hatékonyság, mennyi idő alatt térül meg a szoftverre fordított befektetés. Valljuk, hogy az oktatást és tapasztalatot semmi más nem helyettesítheti, így a tanfolyamainkon nagy hangsúlyt kap a gyakorlati tudás elmélyítése, felkészítve a résztvevőket arra, hogy részt tudjanak venni vállalatuk sikerességében.

 

Ezt figyelembe véve törekszünk egyedi elképzeléseinek, elvárásainak maximálisan megfelelni:

  • Cégünk a Bentley Systems Hivatalos Oktatási Partnere (Bentley Institute Partner), melynek köszönhetően a szoftver fejlesztője által kidolgozott tanítási elveket és oktatási anyagokat alkalmazzuk.
  • Szakképzett, a Bentley Instructor minősítéssel rendelkező oktatóink segítségével lehetőség nyílik az általános ismeretek mellett a speciális területek által megkövetelt programismeret elsajátítására.
  • Minden igényt kielégítő, rugalmas oktatási palettát ajánlunk, ahol mindenki megtalálja saját maga számára a legmegfelelőbb csomagot és személyre szabott képzést. A tanfolyamok különböző szinten folynak a teljesen kezdőtől a fejlesztői, rendszergazdai szintig.
  • A tanfolyamainkhoz átfogó segédleteket és kézikönyveket adunk a résztvevők számára, magyar nyelvű tankönyveinket pedig a Bentley-vel egyeztetett tematika alapján készítjük.  Tankönyveink minden témakörhöz tartalmaznak mintafeladatokat elméleti magyarázattal. A mintafeladatokat és az oktatási segédanyagokat digitális formátumban is a hallgatók részére bocsájtjuk.
  • Kellemes környezet, külön számítógép, meleg ebéd várja hallgatóinkat irodánkban, de a követelményeknek megfelelő saját számítógép is behozható, és igény szerint a megrendelő által választott helyszínen is megtartjuk tanfolyamainkat. Kis létszámú csoportokban, a vállalati ügyfeleink mellett a tanulni vágyó magánszemélyeket is várjuk.
  • A tanfolyamaink végén gyakorlati vizsgát tartunk, mely után hivatalos tanúsítványt biztosítunk a résztvevőknek.
  • Élünk a minőség-ellenőrzés lehetőségével: hallgatói értékelés garantálja szolgáltatásaink magas minőségét.

Tanfolyamainkat az említett alapelvek figyelembevétele mellett állítottuk össze, garantálva hogy a mindennapi munkája során fellépő problémákra és feladatokra könnyen megoldást találjon. 

A felsorolásban található tanfolyamok gyűjteménye csak egy válogatása a legnépszerűbb képzéseinknek; emellett számos testre szabott képzést is kínálunk Önöknek:

 

MicroStation oktatás AutoCAD felhasználóknak

 

Térinformatikai felhasználó tanfolyam

 

Térinformatikai rendszergazda tanfolyam

 

CAD alapok 2D tanfolyam

 

CAD alapok 3D tanfolyam

 

OpenRoads tanfolyam

 

További tanfolyamaink időpontjával és egyéni tematikával kapcsolatos részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.