Home Office, COVID-19

Információk és tudnivalók


Home Office tervezőknek


A jelenlegi körülmények próbára tesznek mindannyiunkat. Egyértelműen látszik, hogy a COVID-19 újabb és újabb problémákat szül és jelentősen megnehezíti a vállalatok és vállalkozások munkáját, különös tekintettel a határidők teljesítésére és a távmunka megszervezésére. A Bentley Systems küldetésének tekinti, hogy innovatív szoftverekkel és szolgáltatásokkal lássa el a felhasználókat. Ez a küldetés nem korlátozódik csupán az irodai munkára. Szeretnénk, ha tudnák felhasználóink, hogy mind a Bentley Systems, mind pedig az L-Tér Informatika Kft. rendelkezésükre áll az otthoni munka minél sikeresebbé tételéhez.

A Bentley megoldásai eddig is hatékonyan támogatták a különböző helyszíneken, irodákban (vagy távmunkában) zajló nemzetközi projektek megvalósulását. Számos lehetősége van a felhasználóknak az együttműködésekre, fájlok le- és feltöltésére, hogy akármilyen helyzetben hatékonyan tudjanak dolgozni. A Bentley Systems felkészült a COVID-19 szülte nehézségek kezelésére és a szokásos módokhoz minél hasonlóbb támogatásra. Rendszereink és az eszközök biztosítják a munka minden folyamatában a távmunka lehetőségét, hogy a tervezési és egyéb műszaki munkák otthonról is zavartalanul folytatódhassanak, így mi is hozzá tudunk járulni a megelőzéshez ebben a nehéz szituációban. A Bentley csapata most is keményen dolgozik, hogy hasznos információkkal és forrásokkal lássa el a felhasználókat, ezzel is hozzásegítve őket a sikeres munkavégzéshez. Ezt az oldalt ennek érdekében folyamatosan frissíteni fogjuk, így javasoljuk, hogy rendszeresen látogassa meg, hogy minél hamarabb értesüljön az új információkról.


 
A jelenlegi helyzetben igyekszünk mi is és a Bentley Systems is segíteni a felhasználókat a hatékonyabb és gyorsabb otthoni munkavégzés érdekében. Ehhez egy kitűnő eszköz az új, felhő alapú és szeptember 30.-ig INGYENESEN használható ProjectWise 365, ami a Microsoft 365 technológiát viszi át a tervezői világba és nyújt segítő kezet az otthoni munkánál felmerülő koordinációs problémákban.

 

ProjectWise 365


 Hogy érem el a Bentley előfizetéseimet otthonról?

Amennyiben otthonról kell aktiválnia egy Bentley szoftvert vagy csak korlátozott internet hozzáférése van, az alábbi angol nyelvű források segítségére lehetnek:

Gyakran ismételt kérdések (FAQ)

https://www.bentley.com/en/resources/working-from-home-faq

Hatékonyság a távmunka alatt is

https://www.bentley.com/en/resources/keep-designers-engineers-productive-while-working-remotely-with-projectwise

Home office webinárok

https://www.bentley.com/en/global-events/accelerate/2020/work-from-home