Bentley tervező szoftverek ingyenes kipróbálása

Elérhető szoftverek:


MicroStation (CAD)


A MicroStation a leghatékonyabb 2D / 3D CAD tervező szoftver, mellyel lehetővé válik a BIM munkafolyamatok rugalmasabbá és hatékonyabbá tétele anélkül, hogy a már jól megszokott 2D/3D CAD tervezési szokásoktól el kellene térni. Függetlenül attól, hogy egy projekt többi résztvevője milyen CAD szoftveren, milyen formátumban dolgozik, a MicroStation egy idő- és költséghatékony megoldást kínál a tervezési együttműködésre.

14 napos próbaverzió letöltése


iTwin Capture Modeler (digitális fotogrammetria)


A Bentley iTwin Capture Modeler szoftverével egyszerűen készíthet fotókból és videókból nagy pontosságú, valósághű 3D térmodelleket épületekről, infrastrukturális létesítményekről, terepfelszínről, építési helyszínekről, vagy akár kisebb-nagyobb objektumokról.

próbaverzió letöltése


OpenRoads (úttervezés BIM)


Könnyedén kezeli a legkülönbözőbb összetett feladatokat, beleértve a csomóponttervezést, a körforgalmak tervezését, a területfejlesztést, a szennyvíz- és csapadékvíz-hálózatok tervezését, valamint az építési jegyzőkönyvek elkészítését.

14 napos próbaverzió letöltése


PLAXIS (geotechnika)


Bármilyen geotechnikai projektet megoldhatunk a PLAXIS segítségével. Fejlett véges elemes elemzések tervezése és végrehajtása a talaj és a kőzetek deformációjára és stabilitására, valamint a talajszerkezet és a felszín alatti vizek, illetve a hőáramlás kölcsönhatására. Fejlett konstitutív modellek kezelése a talajok nemlineáris és időfüggő viselkedésének szimulálásához. Hidrosztatikus / nem hidrosztatikus pórusnyomás és modellszerkezetek alkalmazása, valamint a talaj és az épületek kölcsönhatásának elemzése.

próbaverzió letöltése


SYNCHRO (BIM 4D)


A SYNCHRO egy teljes, integrált szoftvereket és szolgáltatásokat tartalmazó portfólió a digitális kivitelezési menedzsmenthez. A legfrissebb adatok hozzáférhetők a kapcsolódó szoftvereken vagy egy webböngészőn keresztül, így a munkacsoportok ahhoz a környezethez igazítva férhetnek hozzá a szükséges információkhoz, amelyben szükségük van rá. A feladatok állapotának egyszerű megtekintése és naplózása, problémák egyszerű követése vagy felvetése, szinkronizálás a modellel és kifinomult irányítópult, illetve térképnézetek használata segítik a felhasználót.

30 napos próbaverzió letöltése


Amennyiben segítségre, vagy további információra lenne szüksége, keressen minket bizalommal!

Az összes ingyenesen kipróbálható Bentley szoftver ide kattintva elérhető.