Tervezőszoftverek költségeinek optimalizálása

Tervezőszoftvereinek költségoptimalizálása


Szüksége van a mindennapi munkához tervezőszoftverekre, de a szoftverárak egyre magasabbak?
Szeretné cége szoftverköltségeit a tényleges használathoz igazítani, vagy nemes egyszerűséggel csak optimalizálni az ilyen típusú kiadásait?

Ennek apropóján a Bentley Systems azonnali költséghatékony megoldást kínál a problémára.

MicroStation és a MicroStation PowerDraft CAD szoftverek használhatók örökös licensszel és bérleti konstrukcióban is. Az örökös licenszeket a beszerzés után akár hosszú évekig használhatja teljesen költségmentesen és szeptember végéig ennek a beszerzését is kedvezményes áron teheti meg.

A bérleti előfizetés esetén (Cloud Services Subscription-CSS) a havi elszámolásnak köszönhetően, kizárólag a tényleges szoftverhasználat után kell csak fizetni. Azokban a hónapokban, amikor nem történt használat, nem kell fizetni.

Ebben a konstrukcióban a MicroStation PowerDraft havi szoftverbérleti díja 35.000 forintot jelent.

Az előfizetés további részleteiről bővebben honlapunkon olvashat. A szoftverek telepítése és az átállás gördülékenyen lebonyolítható a Bentley SELECT terméktámogatásnak köszönhetően. A CSS bérleti előfizetés igénybevételével hozzáférést kap a Bentley összes tervező szoftveréhez, akár kipróbálásra, akár tervezői munkához.  Emellett a felhasználók számára biztosítják az egész éves 24/7 technikai támogatást, illetve ingyenes hozzáférést a Bentley Institute oktatóanyagokhoz a Bentley LEARN szerverén.
Mindezeknek köszönhetően gyorsan elsajátítható a MicroStation tervezőfelületének használata, akár egyedül, akár egy egynapos oktatás keretein belül.

Ha felkeltettük érdeklődését és szeretné cége szoftverköltségeit optimalizálni, anélkül, hogy ez bármilyen lemondással járna a munka minőségében vagy sebességében, keressen minket bizalommal e-mailben, telefonon vagy tájékozódjon honlapunkról.