Year in Infrastructure 2020 Konferencia

Year in Infrastructure 2020 Konferencia digitális formában is.

 

yii2020

 

Kedves érdeklődő!

 

Szeretnénk bejelenteni, hogy a Year in Infrastructure 2020 konferencia idén digitalis formában is megrendezésre kerül.

Ez az új, digitalis forma ezúttal mindenkinek megadja a lehetőséget, hogy részt vegyen a Bentley méltán népszerű rendezvénysorozatán. Ezúttal egy sokkal nagyobb közösséget szeretnének elérni. Egy olyan előadás sorozatot rendezni, amelyben egyaránt megtalálják a számukra lényeges tartalmat a szakmában aktívan dolgozók és az egyszerűen tanulni vágyók is.


Regisztráció az újdonságokért


A virtuális konferencia számos témát és eseményt vonultat fel, ebből a teljesség igénye nélkül pár példa:


Élő zsűrizés: Year in Infrastructure 2020 Awards döntőseinek előadása – Október 5 – 16

 

A Year in Infrastructure Awards verseny döntősei, akiket a független szakmai zsűri választott ki, Október 5.-ei kezdéssel bemutatják a pályázataikat a zsűrinek.

A nevezés határideje 2020. Június 12.


Year in Infrastructure 2020 fő előadások – Október 20 – 21

 

greg bentleyGreg Bentley, a Bentley Systems vezérigazgatója fog beszélgetni vezető épitőipari cégek vezérigazgatóival, azokról a kihívásokról melyekkel a digitális fejlődés kapcsán találkoznak, és ezek megoldásairól.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

keith bentleyKeith Bentley, alapító tag és technológiai vezérigazgató, illetve Bhupinder Singh, vezető termékmenedzser a Bentley digital twin elképzelésre vonatkozó stratégiáját fogják megvitatni. Hozzájuk csatlakoznak majd szakmai szereplők, akik már sikeresen alkalmazták ezt a technológiát projektjeikben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


TwinTalks’ Premier – Október 20.

 

Idén a digital twin technológia lesz a középpontban. Számos előadó fog szakág specifikus (pontosan 6 szakág) előadásokat tartani a digital twin technológia alkalmazásáról a digitális városokba, a digitális gyárak mindennapjaiba, az energiaszolgáltatásba, a vasút, út és híd tervezésbe vagy kivitelezésbe. Interaktív viták az ipari és üzleti világ vezetőivel a digital twin technológia hordozta lehetőségekről a különböző szektorok számára. Minden Október 20.-án digital twin témában elhangzó előadás egy három részes előadássorozat első része. A második, illetve harmadik TwinTalks’ részek majd nagyjából November közepén válnak elérhetővé.


Year in Infrastructure 2020 Awards díjkiosztó – Október 21.

 

A Year in Infrastrucure 2020 Awards verseny győzteseinek bejelentését élőben lehet majd követni bárhonnan a világból.


ACCELERATE Előadások – Október 27-től

 

Dustin Parkman (Projekt felelős), Robert Mankowski (Digitális városok), Ken Adamson (Digitális Integráció) és Alan Kiraly (Létesítmény és hálózati teljesítmény) és csapataik tartanak majd előadásokat számos Bentley szoftverről és a hozzájuk kapcsolódó felhő szolgáltatásokról. Ezek az előadások egy több mint 100 előadásból álló, ACCELERATE névre keresztelt sorozatot indítanak el, melyek November folyamán zajlanak majd. Az ACCELERATE keretein belül megszólalnak tapasztalt Bentley felhasználók és termékszakértők is. A legújabb fejlesztések és újítások kerülnek majd bemutatásra egy-egy interaktív előadás keretein belül.


Bővebb információ a Bentley honlapjáról.