AECOsim Building Designer

Építészeti tervezés BIM alapon több szakág integrálásával

 

Az AECOsim Building Designer program kiváló mérnöki eszköz bármilyen méretű, alakú és összetettségű épület tervezéséhez, elemzéséhez, dokumentálásához és megjelenítéséhez. Hatékony segítség a tervezői szándék közvetítéséhez és a tervezői szakterületek és csoportok közötti akadályok áthidalásához. Az AECOsim Building Designer biztosítja számunkra a BIM előnyeit, így egyedülálló lehetőségünk adódik kiemelkedő teljesítményű épületek gyors megtervezésére és dokumentálására.

 

Főbb jellemzői:

 

Több szakágat is kiszolgál: A program tartalmazza a szükséges funkciókat és munkafolyamatokat az összes magasépítési szakág számára, tehát az építészeti, gépészeti, elektromos és szerkezettervezői eszközöket is.

Egyszerű együttműködés: Egységes szoftverkörnyezetben és adatkezeléssel megoldható bármilyen komplexitású és méretű projekt.

Információ-gazdag dokumentáció: Könnyen alakítható dokumentációs beállításokkal minőségi leadási munkarészek készíthetők, világosan bemutatva a tervezői elképzeléseket.

Nagyfokú tervezői szabadság: Kötöttségek nélkül modellezhető bármi, az egyszerűbb épületektől a rendkívül összetett geometriákig.

Épület-teljesítmény vizsgálata: A tervezett létesítmények átfogó elemzése a valós teljesítmény előrejelzésével és különböző változatok kidolgozása fokozatos közelítéssel.

 

 

Energetikai elemzések AECOsim Energy Simulator modullal

 

Az AECOsim Energy Simulator kiegészítő modullal egyszerűen futtathatók elemzések a gépészeti rendszert, a környezeti feltételeket és az energetikai teljesítményt vizsgálva. Használatával, jobb hatásfokkal üzemelő, energiatakarékosabb épületek tervezhetők. A teljesítmény-elemzési számításokhoz használható az EnergyPlus rendszer, mellyel integráltan tud együttműködni. A számítási eredményeket az ASHRAE 90.1 szabványnak megfelelően dokumentálja LEED minősítéssel. Az AECOsim Energy Simulator program többféle tervező szoftver formátumát képes kezelni, így már meglévő épülettervek elemzésére is alkalmas.

 

 

Kapcsolódó oldalak:

AECOsim Building Designer

AECOsim Energy Simulator

GenerativeComponents